Bertomeu je gangster!

Kontroverzni gazda Panatinaikosa: Mirotić svim klubovima rekao isto!

  • 01.08.2023. 07:59

Žestok intervju je dao kontroverzni vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, koji je ovog ljeta napravio bum na evropskom tržištu angažovanjem ekstra košarkaša poput Vildoze, Lesora, Slukasa, Huanča Ernangomeza, sve po želji novog trenera Ergina Atamana.

"Zeleni" su takoreći već skockali ekipu, a dovodili su se u vezu i sa najtraženijim igračem na evroligaškom tržištu, Nikolom Mirotićem. Dugo traje saga o jednom od najboljih evropskih košarkaša, a pošto je na kraju odustao od dolaska u Partizan, sada je jasno da neće ni u Panatinaikos.

Sportski direktor Partizana ispričao sve o sagi Mirotić: Napravio je jednu grešku!

Sportski direktor Partizana ispričao sve o sagi Mirotić: Napravio je jednu grešku!

- U jednom trenutku sam pričao sa njim i imali smo dobar razgovor. Čuli smo se telefonom jedne noći. Pokazao mi je koliko je volio Grčku. Kada smo prekinuli, rekao sam da ne vidim način da Mirotić ne dođe u Panatinaikos. A onda sam saznao da je i drugim timovima govorio isto - otkrio je Janakopulos u intervjuu prenosi Telegraf.

Kontroverzni vlasnik, koji je i u prošlosti imao razne gafove, a posebno je ratovao sa nekadašnjim prvim čovjekom Evrolige Đordijem Bertomeuom, i dalje nema ništa dobro da kaže o Špancu.

Direktor Zvezde otvoreno o

Direktor Zvezde otvoreno o "slučaju Mirotić": Mislim da zbog ovoga nije otišao u Partizan!

- Srećom, shvatili su da ovaj gangster mora biti zamijenjen. Potpuno sam svjestan šta pričam. Čovjek nikada nije bio zainteresovan za napredak košarke. Panatinaikos je uvek bio na suprotnoj strani jer ju je volio. Kao porodica smo uložili mnogo novca - poručio je Janakopulos koji je zadovoljan što sada Evroligom upravljaju Paulijus Motiejunas i nekadašnji igrač PAO-a, Dejan Bodiroga.

Patrijarh Porfirije odgovorio Duletu Vujoševiću zbog Mirotića

Patrijarh Porfirije odgovorio Duletu Vujoševiću zbog Mirotića

- Za razliku od mnogih drugih klubova investirali smo i trošili, a onda radili neprestano. Nije nas nijedna Vlada podržavala, niti su nam banke davale pozajmice za džabe. A nismo imali ni fudbalske klubove iza sebe. Radili smo naporno svakog dana i vodili račina gdje će naš novac ići. Kako je moguće da čujete u ugovorima za TV prava od 6-7.000.000, a vi dobijete samo 1.000.000? Kako je moguće da ne znamo za šta smo potpisali? Nisu htjeli da nam daju naš ugovor. Još 2002. smo bili spremni da ne odigramo finale u Bolonji. Bili smo na drugoj strani jer nismo znali gdje je naš novac išao. Čujem za Dubai, vidim Paulijusa Motiejunasa i Dejana Bodirogu, kojima ništa nije potrebno. Koje Bodiroga ima potrebe?!

Пратите нас и путем Вибера