Nema im ravnih

Košarkašice Orlova osvojile trostruku krunu

  • Извор: АТВ
  • 14.05.2023. 20:21

Košarkašice Orlova domogle su se i trećeg trofeja u sezoni, nakon što su prethodno osvojile Kup Republike Srpske i Kup BiH.

Izabranice Dragane Svitlice sa maksimalnih 3:0 okončale su finalnu seriju protiv Banovića i tako još jednom pokazale da im nema ravnih na bh. terenima. Povratak šampionske titule u Banjaluku dokaz je sistemskog rada u taboru “Orlova”.

"Mi smo pred početak sezone postavili određene ciljeve. Bili su to osvajanje Kupa Republike Srpske, Kupa BiH i Prvenstvo. Na kraju smo to uspjeli da ostvarimo. Sezona je bila iscrpljujuća, nekako smo sve uspjeli da posložimo. Na kraju smo tu gdje jesmo, trostruka kruna nije mala stvar", kaže Jelena Tadić.

Najzaslužnije za pobjedu sinoć bile su Hana Predojević sa 15 poena i povratnica u ekipu Orlova, Dragana Domuzin koja je postigla jedan manje. Kao I svih prethodnih godina ekipu je i ove krasila odlična atomsfera i zajedništvo. Sanja Radulović kaže da je upravo to i jedan od najboljih recepta za uspjeh.

"Ko god da nas gleda prvo što će vidjeti jeste naša timska igra. Mislim da sve počinje odatle. Svi rezultati koje smo postigli dolaze iz našeg zajedništva. Mi nismo jaki pojedinačno, ali kao kolektiv smo nepobjedivi", poručila je Radulovićeva. 

Utakmica protiv Banovića sinoć imala je i humanitarnu notu. Sav prihod proslijeđen je za pomoć u liječenju Vesne Šipke. 

Тагови: