Internacionalni turnir

Kurbanov oduševljen: Prvi put igrao sam na otvorenom

  • Извор: Мондо.рс
  • 07.09.2023. 00:28

Poput košarkaša Igokee Zorana Nikolića, koji je oduševljen turnirom povodom 50 godina Igokee, pohvalno o nastupu u Banjaluci govorio je i iskusni igrač CSKA; Nikita Kurbanov.

Kako je u razgovoru sa banjalučkim novinarima nakon meča istakao, ovo mu je bilo prvo iskustvo igranja na otvorenom terenu i oduševljen je.

"Ovo mi je prvo ovakvo iskustvo da igram na otvorenom. Jako je lijepo. Drago nam je što smo ovdje i što smo igrali protiv kvalitetne ekipe. Ovo je odličan test za nas u ovoj fazi priprema. Za mene je mnogo bolje da imamo što više utakmica, a manje treninga, ja sam prestar za treninge (smijeh). Svaka utakmica je važna za nas, a posebno kada igraš protiv ekipa nivoa Evrolige, to je izuetno iskustvo posebno za mlade igrače", poručio je košarkaš CSKA.

Za razliku od Igokee, koja će već sutra ponovo na terenu (protiv Galatasaraja u Laktašima od 20 časova), moskovski tim imaće dan odmora, a onda ih u petak očekuje duel sutrašnjim rivalom Aleksandrovčana.

Podsjetimo, u drugoj grupi nalaze se Partizan, Hapoel Jerusalim i Turk Telekom.

(Mondo)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.