Dobro je i prošao

Lebron raskrvario sudiju, Foster mu poručio: 25 godina si čekao da uradiš ovo!

  • Извор: Курир
  • 21.05.2023. 11:04

Jedna neprijatna scena dogodila se na trećem meču finalne serije Zapada između Lejkersa i Denvera.

Nagetsi su savladali Lejkerse rezultatom 119:108, poveli sa 3:0 u seriji i došli na korak od istorijiskog plasmana u finale NBA lige.

Marej i Jokić razbili Lejkerse, Denver na pragu finala

Marej i Jokić razbili Lejkerse, Denver na pragu finala

Uzbudljiv meč u Kripto areni, između ostalog, obilježio je i žestok sudar Lebrona Džejmsa i sudije Skota Fostera u kom je američki arbitar izvukao deblji kraj.

U drugoj dionici Lejkersi su krenuli u kontru, Lebron nije pogledao ispred sebe i u punoj brzini se zakucao u sudiju Fostera. Nesrećnom arbitru tom prilikom "pukla" je usna, pa je liekarski tim morao da mu ukaže pomoć i zaustavi krvarenje.



Dok su arbitru sanirali povredu Lebron mu je prišao da se izvini. Pravdao se slavni košarkaš da ga nije vidio, a arbitar je na to imao urnebesan komentar.

"Već 25 godina čekaš da uradiš ovo", u šali je rekao Foster.

Lebron nije uspio da donese pobjedu Lejkersima protiv sjajnih Nagetsa i njegov tim se nakon tri vezana poraza nalazi pred eliminacijom.

Pratite nas i putem Vibera


  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.