Srpski košarkaš

Micić se protiv Zvezde vraća na teren?

  • Извор: sportklub.rs
  • 03.03.2023. 14:38

Stanje srpskog košarkaša Vasilija Micića nakon povrede je bolje, potvrdio je to trener Efesa Ergin Ataman na konferenciji za medije poslije utakmice protiv Panatinaikosa.

Efes je u četvrtak uveče slavio protiv Atinjana, a Ataman je, uprkos prethodnim pesimističkim prognozama, potvrdio da je Micićevo stanje bolje.

"Počeo je sa individualnim treninzima. Nastavlja i sa terapijama takođe. Situacija je bolje nego posljednja dva, tri dana. Početkom sljedeće sedmice će početi da trenira sa ekipom. I ako se bude osjećao dobro, mislim da će moći i da igra“, rekao je Ataman.

Micić je van terena zbog povrede koljena oko mjesec dana. Posljednji put je igrao u 23. kolu Evrolige protiv Olimpijakosa u Pireju.

"Problem je što je u dva navrata kada je pokušavao da ponovo trenira, osjetio isti problem u koljenu. To je bio veliki problem. Doktori su rekli da operacija trenutno nije potrebna. Nadam se da će se terapijama vratiti u tim uskoro“, izjavio je Ataman.

Naredne sedmice je na programu duplo kolo u Evroligi, a Efes u srijedu gostuje Crvenoj zvezdi, dok ih u petak očekuje utakmica protiv Makabija u Istanbulu.


(FOTO: Tanjug/AP) 
Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)