Košarkaš obradovao navijače

Milutinov igra na Mundobasketu

  • Извор: Б92
  • 10.07.2023. 10:49

Srpski košarkaš Nikola Milutinov potvrdio je namjeru da na predstojećem Mundobasketu igra za nacionalni tim.

Iskusni centar se nalazi na ostrvu Siros u Grčkoj, gdje je organizovan košarkaški turnir Jorgosa Printezisa, kada je u razgovoru za grčke medije istakao ono u šta je malo ko sumnjao.

– Već sam rekao da selektoru Srbije da sam na raspolaganju timu. Zaista želim da budem dio tima. Mislim da imamo kvalitet, ali to moramo da pokažemo na terenu. Imali smo kvalitet i prethodnih godina, ali nismo prošli onako kako smo očekivali. Zaista se nadam da ove godine možemo da napravimo nešto dobro – rekao je Milutinov tokom “Stoiximan AegeanBall” turnira.

Govorio je i o potencijalnom nastupu Nikole Jokića.

– Moramo da mu damo još vremena, jer je zaista imao tešku sezonu. Šta god da odluči, moramo da cijenimo ono što je uradio za naš narod. On je trenutno jedan od najboljih igrača na svijetu – dodao je Milutinov.

Nedavno se vratio u Pirej iz CSKA, gdje će po drugi put obući dres Olimpijakosa. Taj tim proživljava turbulentno ljeto, tokom kog su već klub napustila dvojica najboljih – Saša Vezenkov i Kostas Slukas. navodi B92.

– Najbolniji momenat za mene jeste odlazak Vezenkova. Dva ključna igrača su otišla, ali mi moramo da radimo vrijedno. Nadam se da ću biti bolji ovdje nego prethodnog puta. Vidjećemo naredne sezone. Nadam se da ću načiniti korak unaprijed kada je riječ o mojoj igri – zaključio je Milutinov.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.