Повреда

Недовић ван терена до средине фебруара

  • Извор: Б92
  • 12.01.2024. 17:26

Неко би рекао већ виђено. Црвена звезда је поново заблистала на евролигашком гостовању, у једној од најбољих партија сезоне савладала Армани, али је поново остала без важног играча.

У недавном дерби тријумфу над Партизаном повриједио се млади Никола Топић, док се из Милана са повредом трбушног зида вратио Немања Недовић.

Српски шампион је на званичном сајту потврдио да искусни бек неће бити на располагању Јанису Сферопулосу у наредних мјесец дана. Баш у периоду када црвено-бели играју кључне битке за мјесто у плеј-ину или плеј-офу, пише Б92.

”Црвена звезда обавјештава јавност да је првотимац Немања Недовић доживио парцијалну руптуру косог мишића трбушног зида због које ће наш играч одсуствовати четири недјеље са паркета. Милош Теодосић током утакмице у Милану благо је истегао задњу ложу, на срећу, у питању је повреда лакше природе, па ће се Милош брзо вратити у тренажни процес и на терен“, наводи се у саопштењу Црвене звезде.

Недовић је страдао у дуелу са Каји Хајнсом, баш као и Мајк Тоби.

”Мајк Тоби који је у Милану током утакмице доживио незгодан пад на леђа, током поподнева обавиће преглед магнетном резонанцом, о чијем исходу ће клуб благовремено информисати јавност“.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм