Povreda

Nedović van terena do sredine februara

  • Izvor: B92
  • 12.01.2024. 17:26

Neko bi rekao već viđeno. Crvena zvezda je ponovo zablistala na evroligaškom gostovanju, u jednoj od najboljih partija sezone savladala Armani, ali je ponovo ostala bez važnog igrača.

U nedavnom derbi trijumfu nad Partizanom povrijedio se mladi Nikola Topić, dok se iz Milana sa povredom trbušnog zida vratio Nemanja Nedović.

Srpski šampion je na zvaničnom sajtu potvrdio da iskusni bek neće biti na raspolaganju Janisu Sferopulosu u narednih mjesec dana. Baš u periodu kada crveno-beli igraju ključne bitke za mjesto u plej-inu ili plej-ofu, piše B92.

”Crvena zvezda obavještava javnost da je prvotimac Nemanja Nedović doživio parcijalnu rupturu kosog mišića trbušnog zida zbog koje će naš igrač odsustvovati četiri nedjelje sa parketa. Miloš Teodosić tokom utakmice u Milanu blago je istegao zadnju ložu, na sreću, u pitanju je povreda lakše prirode, pa će se Miloš brzo vratiti u trenažni proces i na teren“, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Nedović je stradao u duelu sa Kaji Hajnsom, baš kao i Majk Tobi.

”Majk Tobi koji je u Milanu tokom utakmice doživio nezgodan pad na leđa, tokom popodneva obaviće pregled magnetnom rezonancom, o čijem ishodu će klub blagovremeno informisati javnost“.

Pratite nas i putem Vibera