Trener košarkaša Partizana

Obradović: Igrali su neuporedivo bolje od nas

  • Извор: Б92
  • 30.05.2023. 21:31

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović čestitao je Cedevita Olimpiji na pobjedi u polufinalu ABA lige.

Košarkaši Partizana izgubili su od Cedevita Olimpije 95:83 u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige u dvorani "Stožice"

"Čestitam ekipi Cedevita Olimpije na zasluženoj pobjedi, igrali su neporedivo bolje od nas. Sem prvih 15 minuta, u nastavku su odigrali bolje na svakom planu, energetskom i što se tiče želje, ali i košarke. Zaista im čestitam igrali smo u jednoj perelepoj atmosferi, gdje su i navijači Olimpije i Partizana napravili lijep ambijent, To uvijek treba istaći", rekao je Obradović.

Obradović je upitan i da li je možda njegov tim bio umoran poslije meča sa istim rivalom prije dva dana u Beogradu.

"Iskreno, tim možda izgleda umorno. Kao da nije bilo želje i energije da se igra. Kada pogledate skokove i izgubljene lopte, natjerali smo ih da naprave 12 izgubljenih lopti. Juče smo došli u 08.30 sati u našu dvoranu i stigli smo ovdje do 17.00. Možda je to teško igračima. Umorni - možda, ali to nije glavni razlog, sada je vrijeme za plej-of. Svi moramo da imamo veliku želju da odemo u finale. Sada je 1-1, sedam dana je više nego dovoljno da se spremi utakmica i da se uđe u finale", poručio je Obradović.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.