Тренер кошаркаша Партизана

Обрадовић открио: Размишљамо о још једном појачању

  • 02.10.2023. 22:38

Тренер кошаркаша Партизана, Жељко Обрадовић, рекао је да би у клуб ускоро могло да стигне још једно појачање.

Тренер црно-бијелих је, послије побједе над Морнаром (110:78) у првом колу АБА лиге, рекао да је срећан што је меч искористио да правилно расподјели минутажу.

"Драго ми је што смо угостили своје пријатеље из Морнара. Покушали смо да припремимо утакмицу на најбољи могући начин, успјели смо у томе, раподијелили смо минутажу и на крају, успјели и да побиједимо. Фер и спортска утакмица, честитке играчима на побједи", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре.

Шеф струке црно-бијелих је додао да би у клуб могло да стигне још једно појачање.

"Размишљамо о још једним појачању, али о томе кад буде дошло вријеме, ово су тренутно играчи, они су битни и мислимо само о њима, да буду здрави и спремни", додао је Обрадовић.

Обрадовић је рекао и да Зека Ледеја није било у екипи јер је желио да га одмори.

"Све је уреду са Ледејом, водили смо рачуна о свим играчима, желио сам да одморим Зека, увијек ће неки играч одмарати. Пред нама су три тешка гостовања, добра ствар је дијелити минутажу", закључио је тренер Партизана.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм