ABA liga

Obradović pred Igokeu: Pravi prijatelji

  • Извор: Б92
  • 24.12.2022. 13:54

U 12. kolu ABA lige, Partizan igra u nedjelju od 18:30 protiv igokee u Laktašima, a pred susret su za klupski sajt govorili Željko Obradović i Aleksa Avramović.

Trener crno-bijelih smatra da je ključ za pobjedu u odbrani.

"Idemo da igramo protiv Igokee. Znamo da u Banjaluci imamo prave prijatelje, iskrene prijatelje i dosta navijača. Ekipa Igokee je uvijek nezgodan protivnik, imamo iskustvo od prošle godine i izuzetne utakmice koju smo na nevjerovatan način uspjeli da dobijemo. Treba da iskoristimo jedan jedini trening pred utakmicu da reagujemo, pripremimo se i probamo da nastavimo ovo gdje smo sad. Iz dobre odbrane da dođemo do agresivnosti koja bi nam pomogla da odigramo dobru utakmicu", istakao je Obradović.

Nakon prvog meča u Evroligi posle povrede, Aleksa Avramović čeka šansu da upiše i prve ovosezonske minute u regionalnom šampionatu.

"Čeka nas nova utakmica, svi znamo kakvo ćemo domaćinsko navijanje imati jer cela Republika Srpska navija za Partizan. Jedva čekamo da idemo u Laktaše i pokušamo da pobijedimo taj meč. Znamo kako je bilo prošle godine, znamo da neće biti nimalo lako, ali idemo da se borimo", poručio je Avramović.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм