Тренер КК Партизан

Обрадовић: Треба да нађемо мотиве

  • Извор: Б92
  • 07.04.2024. 14:19

Кошаркаши Партизана ће у понедјељак, у оквиру посљедњег кола АБА лиге дочекати екипу Задра. Црно-бијели су у првом дијелу сезоне претрпјели пораз резултатом 84:68, па и поред чињенице да је меч без резултатског значаја желе тријумф.

Пред овај дуел своја очекивања изнео је тренер Партизана, Жељко Обрадовић.

- Играмо против тима који је одиграо изванредну утакмицу против нас у првом дијелу првенства. Треба да нађемо мотиве, без обзира на то што се већ зна позиција на табели, да одиграмо добру утакмицу у овом дијелу такмичења и да кренемо практично да се спремамо за плеј-оф - рекао је стратег црно-белих.

Са друге стране, плејмејкер Партизана Алекса Аврамовић истакао је да овај меч екипа очекује са "пуно самопоуздања".

- Задар је екипа која нас је поразила у првом дијелу сезоне. Имају сјајан тим, ростер играча приближне висине, сличне грађе и конституције. Играју добру кошарку предвођени најкориснијим играчем лиге Луком Божићем који игра стварно одлично. Имају још играче попут Дрежњака, Рамљака, Лакића, Мазалина, Жганеца који играју веома добро. Ми знамо да морамо пред нашом публиком тај регуларни дио такмичења да затворимо побједом, иако је резултатски небитна утакмица и за нас и за њих. Идемо пуни мотивације, јер знамо да нас послије тога очекује тешка утакмица против Валенсије гдје знамо да морамо да побиједимо и надам се да ћемо на крају ове недјеље изаћи са двије побједе - рекао је Аврамовић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм