Тренер КК Партизан

Обрадовић: Вечерас смо почели агресивније

  • Извор: Телеграф
  • 08.10.2023. 18:30

Кошаркаши Партизана савладали су екипу Крке из Новог Места са чак 40 поена разлике на гостовању у оквиру 2. кола АБА лиге - 56:96.

Доминирали су црно-бијели од старта до краја, па се тријумф ни у једном моменту није ни доводио у питање. Већ половином другог квартала је разлика отишла на око 15 поена.

Тренер Жељко Обрадовић није добио ниједно питање на конференцији за медије, већ је само прокоментарисао дешавања са утакмице.

- Да се захвалим навијачима Партизана и Крке што су направили лијепу атмосферу. Могли су да уживају у лијепој кошаркашкој утакмици. Очигледно је да смо вечерас почели неупоредиво агресивније од првог минута. Уз добру одбрану смо долазили до лаких поена у нападу, али смо у неким моментима били и брзоплети. Евидентна је разлика у квалитету два тима. Ја могу колеги да честитам на првој утакмици, а и на овом вечерас, мислим да треба да буде поносан на свој тим. Честитке и мојим играчима на озбиљности и на доброј утакмици.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм