Broni Džejms

Otkriveno zašto je LeBronov sin doživio srčani udar

  • Извор: Кликс
  • 26.08.2023. 14:59

Broni Džejms, sin legendarnog NBA košarkaša LeBrona Džejmsa, doživio je srčani zastoj tokom jednog treninga, no moći će nastaviti karijeru i njegova porodica je objavila da su otkrili uzrok onoga što se desilo.

Kako navode američki mediji, Broni (18) će od sljedeće sezone igrati za sveučilište USC (Univerzitet Južne Karoline), na čijem se treningu 24. jula srušio i ostao bez svijesti.

U saopštenju koje je objavila njegova porodica, navodi se da je uzrok srčanog zastoja identifikovan.

"Vjerovatni uzrok iznenadnog srčanog udar je identifikovan. Radi se o anatomski i funkcionalno značajnoj urođenoj srčanoj mani koja se može liječiti. Imamo veliko povjerenje u Bronijev potpuni oporavak i povratak košarci u vrlo bliskoj budućnosti", stoji u saopštenju porodice Džejms.

Broni je uskoro nakon incidenta izašao iz bolnice, ali jasno, nakratko je prekinuo sve sportske aktivnosti, pa tako i pripreme svog tima, koji je ovog ljeta odigrao nekoliko utakmica po Evropi.

Mladi košarkaš, rođen 2004. godine, već godinama pokazuje veliki talent i predviđa mu se bogata NBA karijera. Završio je srednju školu Sierra Canyon, gdje je igrao odlično i za košarkaški klub. Prije nekoliko mjeseci odabrao je Univerzitet Južne Karoline, gdje se nastavio baviti košarkom.

LeBron je više puta tokom svoje karijere govorio kako mu je san zaigrati NBA utakmicu sa sinom, makar bili i u protivničkom timu. Američki mediji pišu kako je Džejms čak spreman i potpisati za klub koji ga draftuje u svoje redove.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм