Кошаркашки клуб

Партизан добија А лиценцу Евролиге, Савић: Испунили смо услове

  • Извор: Агенције
  • 02.02.2024. 11:47

Спортски директор КК Партизан, Зоран Савић, вјерује да црно-бијели испуњавају све критеријуме за вишегодишњу А лиценцу Евролиге.

Сви се спремају за важан састанак који је заказан у априлу након којег би требало да ли ће неко од српских клубова постати члан овог такмичења на дужи период.

Судећи према ријечима Савића, који је о актуелној ситуацији говорио за литвански портал "Баскет њуз", црно-бијели испуњавају све услове за добијање А лиценце.

Поменути сајт је поручио да Партизан спрема јаке аргументе за своју апликацију.

Савић вјерује да се највећа снага најтрофејнијег српског клуба крије у навијачима.

"За мене, најважније је то што стварамо нове навијаче. Када сам играо у Ефесу, било је доста младих. А, када сам се вратио у Истанбул прошле године, био сам изненађен што је у хали било 14.000 људи. Играо сам тамо 1999. године и сјећам се да сам видио пуно дјеце. Питао сам људе из Ефеса: Како сте дошли до публике од 14.000? Рекли су ми да су то исти људи, иста дјеца која сада купују карте", уз осмијех је одговорио Савић који је рекао да на сваку утакмицу Партизана дође између 600 и 800 малишана.

Партизан актуелну сезону у Евролиги игра као власник вајлд карте коју је зарадио освајањем АБА лиге, а наредни период је пун несигурности када је ријеч о српским клубовима и наступом у елитном европском такмичењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.