ABA liga

Partizan bolji od Igokee u Laktašima

  • Извор: АТВ
  • 25.12.2022. 18:56

Košarkaši Igokee m:tel poraženi su od Partizana rezultatom 85:96 u okviru 12. kola ABA lige u Laktašima.

U dinamičnom meču ekipa Željka Obradovića nadmudrila je Dragana Bajića. Iako je Igokea u jednom periodu gubila čak 15 razlike, ekipa Dragana Bajića promjenom odbrane i ritma igre zbunila je košarkaše Partizana i spustili se na minus tri. Partizan je u većem dijelu meča kontrolisao igru, ali je Igokea uspjela da odgovori na postavku Željka Obradovića.

Koncentracija je u finišu popustila, pa su crno-bijeli preuzeli inicijativu i vratili razliku iz prve četvrtine.

Najbolji u dresu Igokee bio je Kroford sa 26 poena, dok je kod crno-bijelih bio najbolju Naneli sa 18 i Panter sa 15 poena.

Četvrta četvrtina

Igokea je još jednom uspjela da spusti prednost Partizana na minus tri, ali su poklekli u finišu. Na kraju u četvrtoj četvrtini Igokea je postigla 17 poena, dok je Partizan postigao 20.

Treća četvrtina

Igokea je bila bolja u trećoj četvrtini, iako su u jednom periodu gubili sa 15 razlike. Partizan je propustio dosta prilika da uvećaju prednost, jer je promjena odbrane Igokee ugasila napad crno-bijelih. U jednom trenutku ekipa Dragana Bajića spustila se na minus tri. Ipak, u samoj završnici četvrtine nekoliko grešaka Igokee bilo je dovoljno da Partizan ponovo rezultatski odskoči. Trenutni rezultat 68:76.

Druga četvrtina

Na poluvrijeme tim Željka Obradovića odlazi sa 10 poena prednosti. Igokea u Laktašima gubi od Partizana 47:57. Obje ekipe odigrale su izjednačeno i ubacile po 25 poena. Igokea je ušla čvršće u ovu četvrtinu, a Partizan je održavao razliku iz prvih deset minuta meča.

Prva četvrtina

U efikasnoj prvoj četvrtini ubačeno je 50 poena (22:32), a Parizan vodi osam razlike. U prepunoj dvorani ekipa Željka Obradovića igra sigurnije i agresivnije čime tjeraju košarkaše Dragana Bajića na duže i nesigurnije paseve. Kroford je najefikasniji u ekipi Igokee sa 10 poena, a u Partizanu je to Egzum sa sedam.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.