НБа

Представљен Вембањамин лого: Да ли је најбољи икада?

  • 09.04.2024. 13:56

Дан помрачења Сунца су у Најкију одлучили да искористе за најаву лога Виктора Вембањаме.

Уз слоган "Тотално помрачење је тек почело", маркетинг одјељење америчког произвођача спортске опреме је објавило промотивни видео за стварање бренда рукија Сан Антонија.

Идеја видеа је конципирана око Вембањаминов надимка "Ванземаљац", па је тако и лого промовисан, у добро познатом маниру из америчке кинематографије, поруке коју посјетиоци Земље остављају на пољу у Јужном Тексасу одакле су и Спарси.

Овога пута је то лого Вембањаме, који су многи одмах прогласили за најбољи икада једног спортисте.

Можда и преувеличана тврдња посљедично преувеличаним очекивањима и пажњом коју француски центар добија од доласка у НБА лигу.

Вембањама је и прије доласка у НБА потписао сарадњу са Најкијем за који се процјењује да је вриједнији од 100 милиона долара.

Недавно је током "Ол-стар" викенда промовисао и своју верзију патика, такође инспирисаних темом ванземаљаца.

Руки "мамуза" ове сезоне има у просјеку 21,3 поена и 10,7 скокова уз 3,6 блокада и на путу је да испред Чета Холмгрена освоји награду за најбољег дебитанта године.

Сјајне партије на паркету прати и велика заинтересованост за Француза ван њега, па овај потез Најкија треба посматрати као још један корак ка томе да Вембањама замијени Леброна Џејмса као "лице" НБА лиге, преноси б92.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм