Кошаркашки тренер

Свитлица тренерску каријеру наставља у Њемачкој

  • Извор: АТВ
  • 18.11.2023. 19:52

Некада сјајна играчица, а данас један од најталентованијих тренера у регији, Драгана Свитлица своју каријеру настављ у Њемачкој. Екипа бундеслигаша Сарлуис Ројалса са поносом је представила бившег тренера бањалучких Орлова за новог шефа стручног штаба. Нема сумње да је пред њом највећи тренерски изазов у каријери.

"Имамо исту филозофију, поклопио нам се тај циљ који они имају. За мене је то један огроман челенџ. Сам одлазак у Њемачку јесте челенџ за мене, затим направити једу причу и ситуацију у којој се налази мој тим представља велики изазов за мене“, рекла је Драгана Свитлица.

Ситуација у клубу није сјајна, резултати ове сеозоне нису бас онакви каквим су се надали али Свитлица каже да ако свако буде радио свој посао ни добри резултати неће изостати.

"Оно што ме одушевљава код ових људи, јесте тај њихов професионализам и то што се зна шта је чији дио одговорности. Свако презуима одговорност за свој дио, искрено се надам да ћемо успјети да испунимо циљеве ове сеозне и да ћемо успјети да се издигнемо изнад свега и направимо једну добру причу“, каже Драгана Свитлица.

Након шест кола екипа се налази на зачељу табеле са једном побједом и пет пораза. Свитлица ће деби на клупи имати већ сутра, када када Сарлуис дочекује водећи Келтерн.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?