Кошаркаш

Теодосић остаје у Звезди

  • Извор: Курир
  • 06.04.2024. 19:30

Милош Теодосић јасно и гласно рекао је да нема намјеру да се пензионише на крају сезоне и да је расположен да и сљедеће године игра за Црвену звезду.

То су биле ријечи које су са одушевљењем примљене код навијача црвено-бијелих. Добро је познато колико Милош Теодосић значи за Црвену звезду, без обзира што је 19. марта напунио 37 година. Његове асистенције и поени у кључним тренуцима када је ломио утакмице током сезоне показатељ су да у њему има итекако глади и енергије за новим побједама и трофејима.

- Волим да играм, уживам док играм, ово ми је прва година у Београду. Послије скоро 20 година и када дође крај сезоне сјешћемо са људима из клуба да видимо како ћемо даље - рекао је Милош Теодосић послије утакмице против Олимпијакоса (86:89).

Црвена звезда ни ове сезоне није успјела да направи резултат у Евролиги какав су очекивали навијачи. Прије почетка сезоне најављивао се пласман на фајнал-фор, а реалност је била тотално другачија. То је засметало и Милошу Теодосићу који ће се сигурно доста питати у склапању екипе за наредну сезону.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм