АБА лига

Трећа везана побједа: Игокеа савладала Цедевита Олимпију

  • Извор: АТВ
  • 22.10.2023. 18:58

Кошаркаши Игокее савладали су у 4. колу АБА лиге екипу Цедевита Олимпије резултатом 83:72.

Прва дионица је донијела доста уједначену игру, а екипу су се смјењивале у вођству, да би се на прву паузу отишло са +4 за госте.

Слично се наставило и у другој четвртини. Гости су у једном тренутку имали и плус 9. Након тога кошаркаши Игокее преузимају иницијативу те се потпуно враћају у меч, а на велику паузу чак иду са плус 2.

Домаћи су отпор Цедевита Олимпије коначно сломили у трећој четвртини која им је припала резултатом 21:12. Домаћи тим није дозволио изненађење у посљедњој дионици игре те су на крају славили са 11 поена разлике.

Најефикаснији у редовима Игокее био је Никола Танасковић са 15 поена, док су по 12 постигли Един Атић, Драган Милосављевић и Марко Јеремић. Kод Љубљанчана су најефикаснији били Kобс са 16 и Јака Блажич са 15 поена. 

Била је ово трећа везана побједа за Александровчане у регионалном кошаркашком такмичењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм