Serija se seli na Floridu

Trener Majamija nakon pitanja o Jokiću: Ko to tvrdi, taj ne zna mnogo o košarci!

  • 05.06.2023. 13:07

Trener košarkaša Majamija Erik Spolstra izjavio je da su jak karakter i mentalna čvrstina njegovog tima donijeli protiv Denvera u drugom meču finala plej-ofa NBA lige, prenosi "I-Es-Pi-En" (ESPN).

Košarkaši Majamija izjednačili su na 1:1 u finalu NBA lige, pošto su u noći između nedjelje i ponedjeljka u gostima savladali Denver rezultatom 111:108.

Jokić nemoćan, Majami slavio u drugom meču finala

Jokić nemoćan, Majami slavio u drugom meču finala

"Pokazali smo priličnu prilagodljivost tokom sezone. Suočavali smo se sa situacijama bez izgovora oko povreda, promjena petorki. Sve nas je to očeličilo. Očeličilo nas je 57 utakmica na jednu loptu. Želimo da očuvamo ovaj nivo prilagođavanja jer crpimo snagu iz toga. Ali protivnik je zaista težak i zaslužuje svako poštovanje", rekao je Spolstra na konferenciji za medije.

Majami je pogodio 17 trojki na drugom meču protiv Denvera.

Denver i Jokić brutalno oštećeni: Svijet bruji o nevjerovatnoj sudijskoj odluci

Denver i Jokić brutalno oštećeni: Svijet bruji o nevjerovatnoj sudijskoj odluci

"Imali smo više izrađenih šuteva. To samo po sebi ne garantuje pogotke, ali nam daje najbolju moguću šansu. Lopta je išla gdje je trebalo, svi su bili sijvesni zadatka. Vjerovali smo u sebe, vjerovali smo jedni drugima", dodao je trener Majamija.

Novinarka ESPN-a Ramona Šelburn pitala je Spolstru da li ekipe protivničke ekipe pokušavaju da kontrolišu učinak Nikole Jokića na terenu.

"To je smiješno. Neko ko ne zna mnogo o košarci to tvrdi. Momak je nevjerovatan igrač. Dvije godine zaredom bio je najbolji košarkaš na svijetu (MVP). Moramo da se fokusiramo na ono što radimo. Pokušavamo da radimo stvari na teži način. A Jokić zahtijeva od vas da mnoge stvari morate da radite na teži način. Ima naše puno poštovanje", rekao je Spolstra, a potom je napustio konferenciju za medije.

Jokić usred NBA finala misli na Srbiju: Igranje za reprezentaciju je malo viši nivo!

Jokić usred NBA finala misli na Srbiju: Igranje za reprezentaciju je malo viši nivo!

Naredni meč biće odigran za tri dana u Majamiju.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм