ABA liga

Zvezda u Splitu, Partizan dočekuje Zadar

  • Извор: АТВ
  • 02.01.2023. 13:12

Nema pauze u regionalnoj ABA ligi, a danas na teren izlaze "vječiti rivali".

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Splitu od 16 časova i 30 minuta u utakmici 13. kola. 

"Crveno-bijeli" stižu bez povrijeđenih Luke Vildose, Hasana Martina i Nikole Ivanovića, a na put nije krenuo ni Miroslav Raduljica.

"Veoma mi je drago što mogu da se vratim u Split, moj grad, gdje sam proveo tri veličanstvene godine, upoznao divne ljude. Pun sam divnih uspomena i emocija, ali u ovoj utakmici sve to ide na stranu", rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović, koji je kao igrač nosio dres Jugoplastike iz njenih najslavnijih dana.

U drugom meču dana, košarkaši Partizana igraju od 18.30 u Beogradskoj areni protiv Zadra.

Trener "crno-bijelih" podsjetio je da je hrvatski tim pobijedio Crvenu zvezdu.

"Mi smo srećni što je kalendar takmičenja ispao takav da smo za ove novogodišnje i božićne praznike u Beogradu. To treba da nam pomogne da treniramo malo bolje i da probamo da uključimo ove igrače koji su van tima, da bi se igrači koji su u ritmu da igraju dosta minuta, malo odmorili. Kada razmišljamo o Zadru, ne treba nam ništa drugo da kažemo nego da su u Beogradu napravili veliko iznenađenje kada su pobijedili ekipu Crvene zvezde", rekao je Obradović.


  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.