Да ли ће се вратити у лигу

Звијезда НБА признао да је тукао дјевојку, она порекла

  • 24.01.2024. 11:15

Некадашњи плејмејкер Кливленда и Хјустона Кевин Портер јуниор се нагодио на суду. Њему је суђено на Менхетну јер је напао своју бившу дјевојку Кисре Гондзрезик, иначе професионалну кошаркашицу.

Сада се договорио и признао злостављање, напад и прекршаје, па ће према договору са судом морати да прође одређени програм. Уколико га се буде придржавао и ако му се прекршаји не буду понављали ништа од наведеног му неће бити унесено у досије.

Портер је изабран као 30. пик прве рунде НБА драфта 2019. године, а послије двије сезоне у Кливленду играо је и у Хјустону двије сезоне. Ипак у октобру 2023. године је трејдован у Оклахома Сити након што је оптужен за злостављање, а Оклахома га је убрзо отпустила. Сада ће проћи без затворске казне и осуде, али је питање да ли ће моћи да се врати у најбољу лигу свијета.

Некадашњи НБА играч је ухапшен 11. септембра у Њујорку у хотелу Миленијум Хилтон и оптужен је за напад и злостављање, а у оптужници је стајало да је Кисра Гондзрезик послије напада имала оштећење врата и велику посјекотину испод ока. Ипак већ у октобру је она у једном интервјуу тврдила да је Портер није ударио.

Није то први пут да је имао проблема са законом јер је у новембру 2020. године изазвао саобраћајну несрећу, а притом имао пиштољ у колима. Пошто је откривено да пиштољ припада његовој мајци и тада је остао без казне, пише Мондо.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм