Banjaluka

Sredstvima namijenjenim za Donja Kola, Stanivuković "kopa'' po Srpskim Toplicama

  • Извор: Агенције
  • 06.08.2022. 18:06

Gradonačelnik Draško Stanivuković, zajedno sa "Vodovodom" uveo je redukcije u vodosnabdijevanju za mještane Donjih Kola, a počeo je i da preusmjerava novčana sredstva iz gradske kase, namijenjena rekonstrukciji puta Bukvalek - Donja Kola.

Srđan Ćutković, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Donja Kola, požalio se kako je sramota šta se radi Donjim Kolima od strane Grada.

"Ovo je sramota šta gradonačelnik radi mještanima Donjih Kola. Na sajtu Grada objavljene su pare za Bukvalek - Donja Kola, za rekonstrukciju puta, a Stanivuković iste te pare prosljeđuje Srpskim Toplicama, i stavlja ovu tablu. Skupio i prisilio svoje političke članove da dođu, pa došao da otvara izgradnju 800m puta", rekao je Ćutković za naš portal.

"Mi ne sporimo, nek se gradi sve i uređuje ali zašto nas laže i obmanjuje i staje nam na muku; nit' vode imamo, nit' puta pravog, a on radi put u Srpskim Toplicama i postavlja ovu tablu. Sramota je više šta radi mještanima Donjih Kola", navodi Ćutković.

Podsjetimo, mještani Donjih Kola skoro su protestovali sa mještanima drugih mjesnih zajednica ispred Gradske uprave, zbog nemogućnosti i redukcije vodosnabdijevanja ovih mjesnih zajednica.

(Banjaluckeprice.net)