Бивши хрватски министар

Баножић имао алкохола у крви приликом несреће

  • Извор: Индекс
  • 13.11.2023. 22:12

Резултати након вађења крви у Општој жупанијској болници у Винковцима показали су да је Марио Баножић имао 0.21 промила алкохола у крви приликом несреће, пише Телеграм.

Према њиховим информацијама, сад већ бивши министар, вече прије несреће био је на дружењу које је потрајало до касно у ноћ. Само пар сати након тога, рано ујутро у суботу, кренуо је у лов у Куњевце. На том путу изазвао је саобраћајну несрећу у којој је погинуо отац двоје д‌јеце.

Пријатељи погинулог возача комбија који се сударио с Баножићем:

Пријатељи погинулог возача комбија који се сударио с Баножићем: "У шоку смо"

И даље ће то бити несрећа из нехата јер према Кривичном закону Хрватске, ако је особа која је изазвала саобраћајну несрећу у којој има тешко повријеђених или погинулих особа била под утицајем алкохола изнад 1.5 промила, неће се сматрати да је до несреће дошло из нехата те ће се примијенити одредбе чланка 272. Кривичног закона.

Изазвао саобраћајну несрећу - Ево колику би казну могао добити Баножић

Изазвао саобраћајну несрећу - Ево колику би казну могао добити Баножић




Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм