Ispala iz automobila

Blokada grada: Eksplozivna naprava uklonjena sa glavne raskrsnice FOTO VIDEO

  • 29.08.2018. 17:46

Eksplozivna naprava, za sada neutvrđene razorne moći uklonjena je sa raskrsnice Bulevara 24. novembra i Makedonske ulice kod "Tri kule" u Baru.

Portparol Osnovnog dravnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić potvrdio je "Vijestima" da je sumnjivi predmet na asfaltu ipak bila eksplozivna naprava.

"Stručnjaci Kontradiverzionog tima uspjeli su da napravu dezaktiviraju na licu mjesta. To znači da će moći da se izvši njeno vještačenje u Forenzičkom centru i dobiti više podataka jer u suprotnom, da se moralo pristupiti njenom uništenju ostali bi bez tragova", kazao je Đurišić.

Iz Centra bezbjednosti Bar obavijestili su ODT da je na raskrsnici pronađen predmet omotan selotejpom za koji postoje indicije da je ispao iz nekog od automobila.

Saobraćaj u centru Bara, zbog uklanjanja eksplozivne naprave bio je u prekidu više od sat.

Iz Uprave policije su najavili da će ovim povodom uskoro objaviti saopštenje.

Pored policije na licu mjeta bili su i barski vatrogasci.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.