Glavni akter afere "Reket"

Boki 13 moli da se odloži saslušanje zbog zdravlja

  • 04.12.2019. 13:23

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, pojavio se juče na suđenju zbog reketiranja, a tom prilikom naveo je da je njegovo zdravstveno stanje loše.

Boki 13 je, kako prenose makedonski mediji, zatražio medicinsku pomoć tokom saslušanja jer je, kako je naveo, povraćao deset puta.

– Želim aktivno da učestvujem u suđenju, ali jednostavno nisam u mogućnosti – rekao je Boki 13, koji se u sudnici pojavio potpuno izdeformisanog lica.

Kako se dalje navodi, dokumentaciju sudu predao je i zatvorski ljekar koji je utvrdio da Jovanovski stalno povraća, osjeća napetost i vrtoglavicu, a u dva navrata je utvrđeno da mu je stanje opasno po život.

Njegov advokat Saso Dukovski rekao je da se o zdravlju Jovanovskog razgovaralo mjesecima.

– Ne želim da ostavljam utisak da odlažemo suđenje, ali evo kako taj čovek izgleda. Njegovo liječenje je obustavljeno i nije tačno da mu se pruža bilo koja terapija – rekao je Bokijev advokat.

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, podsjetimo, je navodno tražio osam miliona evra kako bi preko svojih veza i prijateljskih kontakata sa tužiocem obezbijedio da se sudski postupak protiv biznismena Jordana Orce Kamčeva obustavi.

Тагови: