Za "Praznik mimoze"

Dodatni letovi iz Beograda za Tivat, pregovori za letove iz Banjaluke

  • Извор: СРНА
  • 02.01.2023. 14:46

Sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije opštine Herceg Novi dogovorio je sa crnogorskom nacionalnom avio-kompanijom organizaciju većeg broj letova iz Beograda za Tivat u toku "Praznika mimoze", a u narednom periodu planiraju se takvi letovi i iz Banjaluke na sastancima turističkih organizacija iz Republike Srpske.

Dejan Pižurica, direktor prodaje kompanije "Er Montenegro", saopštio je da će termini u kojima će se dodatni letovi odvijati biti objavljeni sredinom mjeseca.

Sekretar za turizam, ekonomski razvoj i investicije Opštine Herceg Novi Nenad Vitomirović objasnio je da će dodatni letovi u toku Praznika mimoze omogućiti bolju popunjenost smještajnih kapaciteta i povećati broj turista tokom februara i marta.

"Očekujemo znatno veći broj gostiju iz Srbije, jer `Praznik mimoze` počinje 17. februara, a u tom periodu su i praznici u Srbiji. Program je inoviran u odnosu na prethodne godine i koncipiran tako da nudi zanimljive sadržaje za sve ukuse i generacije. Nadamo se uspješnom dogovoru sa agencijama iz Banjaluke", rekao je Vitomirović.

On je dodao da cilj nije samo bolja posjeta u toku Praznika mimoze, jer nakon toga slijede vaskršnji praznici i Prvi maj.

"Herceg Novi mora da bude vidljiviji i konkurentniji na turističkom tržištu regiona i Evrope uopšte. Ovo će ujedno biti i početak promotivnih aktivnosti za narednu ljetnu turističku sezonu", rekao je Vitomirović.

Sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije opštine Herceg Novi će na sastanku sa svim zainteresovanim turističkim agencijama iz Banjaluke sagledati mogućnost uvođenja čarter letova iz Republike Srpske. 


(Foto: Wikipedia)

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.