Hrvatska

Drama u Rijeci, otac pucao u momka kćerke: Državljanin BiH došao Srbinu na vrata, pa izvadio pištolj

  • 21.06.2021. 17:54

Otac (56) pucao je u Rijeci na momka svoje kćerke nanijevši mu tjelesne povrede. Na lice mjesta ubrzo je došla policija i muškarcu je određeno zadržavanje.

Muškarac inače, državljanin BiH, došao je na vrata i nepozvan ušao u kuću momka njegove kćerke, koji je srpski državljanin. On se protivi vezi njega i njegove kćerke i kod žrtve je navodno došao kako bi sa njim porazgovarao na ovu temu.

On je od 42- godišnjeg čovjeka zatražio da sa njim uđe u automobil, međutim, on je to odmah odbio. 

Pod izgovorom da ide po mobilni telefon, 56-godišnjak je potom otišao do vozila iz kojeg je uzeo pištolj i ispalio jedan hitac u vazduh. Zapretio je 42-godišnjaku i zatim uperio pištolj u njega i nastavio je da mu prijeti. Muškarac je odmah počeo da bježi, a 56-godišnjak je ispalio hitac iz pištolja prema njemu i pogodio ga u zglob lijeve noge, piše Avaz.

Tužilaštvo je od istražnog sudije Županijskog suda u Rijeci tražilo da se 56-godišnjaku odredi zatvor zbog opasnosti od bježanja, mogućeg uticaja na svjedoke i ponavljanja krivičnog djela, što je i usvojeno.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.