Izborna pobjeda

Evropa sad: Milojko Spajić budući premijer Crne Gore

  • 11.06.2023. 22:49

Pokret Evropa sad pobjednik je parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, a s obzirom da će se vladajuća struktura graditi upravo oko njih, večeras su saopštili - Milojko Spajić je novi premijer Crne Gore.

DPS sa svojom koalicijom je na drugom mjestu po broju osvojenih mandata - 22, ali stranke koje bi mogle prići DPS-u su nedovoljno jake da bi napravile bilo kakvu većinu u Skupštini.

Iz PES-a su bili jasni kada su govorili o saradnji - sarađivaće sa svima onima sa kojima dijele istu viziju, a još jasniji su bili s kim neće. To je DPS kao decenijski uzurpator i URA Dritana Abazovića kao uzurpator posljednjih godina. Sa druge strane jasno su dali do znanja da s kim god budu sarađivali da će Milojko Spajić, nosilac liste PES-a na ovim izborima biti premijer Crne Gore.

Pokret Eropa sad vatrometom proglasio pobjedu

Pokret Eropa sad vatrometom proglasio pobjedu

Iako su analitičari bili neopredjeljeni u mišljenju s kim bi Pokret Evropa sad mogao praviti koaliciju, a nisu isključivali ni DPS, sada je jasno da će se okrenuti prosrpskim stranka Mandića, Kneževića i Bečića.

Od danas se DPS ne pita ništa u Crnoj Gori

Od danas se DPS ne pita ništa u Crnoj Gori

"Velika pobjeda za PES i za našu listu. Od vanparlamentarne stranke za godinu dana smo postali najjača stranka u Crnoj Gori. Uprkos velikim pritiscima! Zadovoljni smo rezultatom, hvala. Razgovaraćemo sa svima koji dijele naše vrijednosti", rekao je Spajić.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм