Brutalan odgovor Ivana

Hrvat poručio Albancima: Mislite na Kosovo s kog potiču vladari po imenima Vukan i Nemanja?

  • Извор: Курир
  • 12.07.2022. 11:22

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak izvjesnog Ivana iz Hrvatske koji je na komentar korisnika iz Albanije "Živjela Kosovo Republika" sve objasnio i odgovorio tako da se o tome priča danima.

"Pošto sam bio neinformisan i nisam znao koja je to republika, malo sam provjerio i sad me zanima jel to mislite na ono Kosovo sa kojeg potiču vladari po imenima Nemanja, Stracimir, Miroslav, Stefan, Vukan, Rastko Nemanjić, recimo možda Radoslav, ili možda Milutin, Dragutin, Dušan ili Lazar recimo? Jel to ono Kosovo gdje su manastiri Visoki Dečani, Gračanica, na to Kosovo mislite? Koji su vam vladari vladali na tom Kosovu koje spomenike imate, upitao je on dok se u pozadini snimka čuje pjesma Uroša Živkovića - Lazarica.

Video snimak objavljen je na društvenoj mreži TikTok, a vrlo brzo raširio se i na Tviteru, uz pohvale i pozitivne komentare.

"Ostao sam bez teksta. Hvala ti", "Najbolje objašnjenje", "Živio druže, veliko poštovanje i naklon do poda", "Ne bih ja tu ništa dodao, sve što je čovjek naveo ovdje je više nego dovoljno", samo su neki od komentara za ovaj video snimak.



Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм