Ubistvo vođe škaljarskog klana

Izjave vozača i supruge ubijenog Vukotića se ne poklapaju: Imali smo bezgranično povjerenje u njega

  • Извор: Курир
  • 26.09.2022. 11:46

Turska policija saslušala je i Mašu M., suprugu šefa škaljarskog klana, koja je i očevidac zločina. Saslušan je i E. K., koji je bio za volanom auta u kom je usmrćen Vukotić.

Iako je E. K. istražiteljima rekao da Vukotića i njegovu porodicu ne poznaje i da mu se ubijeni predstavio kao Nikola, udovica je dala drugačiji iskaz.

- Krenuli smo u tržni centar "Zorlu" iz kuće u kojoj smo boravili na Atakoju. Kada smo bili na vijaduktu, iza nas se velikom brzinom pojavio motor na kom su bile dvije osobe s kacigama, a osoba koja je sjedila pozadi pucala je - navodno je rekla Maša M.

- Vlasnik automobila u kom smo se nalazili u trenutku napada je naš prijatelj. To je čovjek u koga smo imali bezgranično povjerenje i koji nas je vozio uvijek i svuda - rekla je Maša govoreći o E. K. Podsjetimo, izvor Kurira je otkrio da je E. K. narko-bos iz Bijelog Polja i da je bio Vukotićev glavni logističar tokom skrivanja u Turskoj.

Podsjetimo, Jovan Vukotić ubijen je u Istanbulu 8. septembra kada su napadači na motoru prišli njegovom vozilu i ispalili četiri hica koja su pogodila škaljaraca i usmrtili ga na mestu.

Тагови: