Navodno hrvatski prevoznik

"Je li on to drogiran?" Širi se jeziv snimak vozača autobusa koji ledi krv u žilama

  • Извор: dnevnik.hr
  • 11.05.2023. 13:21

Društvenim mrežama munjevito se širi nevjerojatan snimak na kojem se vidi vozač koji upravlja autobusom u, najblaže rečeno, neobičnom stanju. Navodno je riječ o vozaču hrvatskog prevoznika.

Na snimku koji se brzo širi društvenim mrežama vidi se kako vozač u, čini se, neuračunljivom stanju pokušava voziti autobus. Pritom se trza, trese, izvodi neobične plesne pokrete - krsti se, baca bocu...

Kako se piše po društvenim mrežama, navodno je riječ o vozaču hrvatske prevozničke firme koji je oko 20 sati iz Budimpešte, s aerodroma, preuzeo grupu korejskih turista, koju je vozio u Beč.

Jezivo priznanje: Osumnjičeni za masakr u Mladenovcu dao stravičan iskaz!

Jezivo priznanje: Osumnjičeni za masakr u Mladenovcu dao stravičan iskaz!

"U 20 sati je u Budimpešti preuzeo turiste, a u Beč su stigli tek u 1:50. Riječ je inače o putu koji traje oko tri sata, a oni su putovali gotovo šest", pišu korisnici društvenih mreža.

Navodno je sporni video dobila firma (podaci poznati redakciji Dnevnik.hr), kao i nadređeni. Korisnici društvenih mreža šokirani su ponašanjem vozača te se pitaju pod uticajem čega je vozač bio tokom vožnje. "Je li on to drogiran?" pitanje je koje većina postavlja nakon odgledanog snimka.

Dnevnik.hr je kontaktirao firmu čije se ime spominje i za koju korisnici društvenih mreža govore da je to njihov vozač, međutim nisu dobili odgovor.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови: