Knin

Jedan se bori za život, dvoje poginulih: Nastradao otac troje male djece

  • 27.04.2021. 20:08

Šibenska policija saopštila je jutros kako je došlo do teške saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć kraj Knina, u kojoj su poginule dvije osobe.

Navode kako se nesreća dogodila u mjestu Vrbnik kraj Knina oko 23:20 te da su smrtno stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači, dok je 23-godišnjak zadobio teške tjelesne povrede, opasne po život.

Do saobraćajne nesreće na cesti Oklaj - Vrbnik, gdje je uviđaj obavljen uz rukovođenje zamjenika županijskog državnog tužioca iz Šibenika i ovlašćenog sudskog vještaka za saobraćaj, došlo je jer je 27-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom Volkswagen šibenskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja u odnosu na osobine i stanje ceste, na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste naletio na automobil Mitsubishi, odnosno na otvorena vrata Mitsubishija i 26-godišnjeg vozača koji je stajao pored vrata jer je u tom trenutku 26-godišnji vozač Mitsubishija zaustavio svoj osobni automobil na sredini kolnika pokušavajući otkloniti nastali kvar.

Od udara je vozač Volkswagena odvaljenim vratima zahvatio 26-godišnjeg vozača Mitsubishija i zatim sletio izvan ivičnjaka i udario u suhozid.

Poginuli mladić imao troje male djece

Kako javlja RTL, 23-godišnjak je iz Kninske opšte bolnice prebačen u KBC Split gdje je operisan. Njegov život i dalje je ugrožen iako je stanje nakon operacije stabilno. Taj mladić je bio u automobilu sa svojim starijim bratom, 27-godišnjakom, kada su silovito naletjeli na automobil 26-godišnjaka. Od siline tog udarca poginula su oba vozača, a na stablima pored saobraćajnice bilo je dijelova automobila.

Danas se na mjestu nesreće okupljaju cijeli dan prijatelji, porodica poginulih mladića. 27-godišnjak je bio otac troje maloljetne djece od kojih najmlađe ima samo tri mjeseca. Sva trojica su bila poznata svim ljudima u Kninu. Proglašen je dan žalosti, sutra će zastave biti na pola koplja.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)