Preventivni pregledi

Kolinda više puta bila na infuziji, posjećivala i kliniku za liječenje karcinoma

  • 18.02.2019. 09:46

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sredinom januara je više puta bila na infuziji u Kliničko bolničkom centru Sestre milosrdnice, a u nedjelju je bila na pregledu u privatnoj klinici Radiohirurgija Zagreb, izjavila je portparolka hrvatske predsjednice Ivana Crnić.

Ona je za zagrebački "Večernji list" rekla da je Grabar Kitarović primala infuziju da bi "pod virozom mogla da obavlja posao i otputuje u zvaničnu posjetu Turskoj.

Kada se radi o pregledu u privatnoj klinici koja je specijalizovana za dijagnostiku i liječenje karcinoma radioterapijom i radiohirurgijom, Crnić objašnjava da je predsjednica obavila redovne i preventivne preglede.

Kako se navodi, u Hrvatskoj ne postoji zakonska obaveza, ali ni praksa da državni vrh objavljuje rezultate svojih sistematskih pregleda.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.