Preventivni pregledi

Kolinda više puta bila na infuziji, posjećivala i kliniku za liječenje karcinoma

  • 18.02.2019. 09:46

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sredinom januara je više puta bila na infuziji u Kliničko bolničkom centru Sestre milosrdnice, a u nedjelju je bila na pregledu u privatnoj klinici Radiohirurgija Zagreb, izjavila je portparolka hrvatske predsjednice Ivana Crnić.

Ona je za zagrebački "Večernji list" rekla da je Grabar Kitarović primala infuziju da bi "pod virozom mogla da obavlja posao i otputuje u zvaničnu posjetu Turskoj.

Kada se radi o pregledu u privatnoj klinici koja je specijalizovana za dijagnostiku i liječenje karcinoma radioterapijom i radiohirurgijom, Crnić objašnjava da je predsjednica obavila redovne i preventivne preglede.

Kako se navodi, u Hrvatskoj ne postoji zakonska obaveza, ali ni praksa da državni vrh objavljuje rezultate svojih sistematskih pregleda.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.