Crna Gora

Krivokapić naložio prekid posjete ministra spoljnih poslova

  • Извор: Б92
  • 26.01.2022. 17:59

Ministar spoljnih poslova Crne Gore Ðorđe Radulović, po nalogu premijera Zdravka Krivokapića, morao je da prekine službenu posjetu Sjevernoj Makedoniji.

Pozivajući se na saznanja u Vladi Crne Gore, portal piše da je formalno obrazloženje za otkazivanje bilo da premije nije prethodno obavješten o ovoj posjeti i da je zbog toga neophodno da se Radulović vrati u zemlju.

Radulović je u makedonskoj prestonici, neposredno pred početak sastanka koji je bio planiran po agendi, dobio nalog iz Vlade Crne Gore da prekine posjetu Sjevernoj Makedoniji i vrati se u Podgoricu.

Radulović je u toj zemlji trebalo da se sretne da predsjednikom Sobranja, šefom države, potpredsednikom Vlade Sjeverne Makedonije, te šefom diplomatije te zemlje.

On je tom prilikom uputio izvinjenje domaćinima zbog otkazivanja posjete.

Krivokapić je juče optužio ministra Radulovića da je od septembra prošle godine intenzivno radio na formiranju manjinske vlade.

"Tome svjedoče brojni kontakti, brojna putovanja. Ja sam čovjek koga hoće informacije. Ne postoji informacija o bilo kojem susretu, bilo kojeg člana vlade, a da je nisam dobio na ovaj ili onaj način", rekao je Krivokapić.

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм