Balša Đuranović

Kum ubijenog Vukotića rafalima slavi hapšenje kavčana u Turskoj

  • Извор: Курир
  • 27.09.2022. 17:16

U akciji istanbulske policije uhapšeni su Zdravko Perunović (46) iz Nikšića i Radoje Živković Žuti i još deset osoba, koji su osumnjičeni za učešće u ubistvu vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića 8. septembra u Istanbulu.

Za Perunovića crnogorski mediji tvrde da je blizak prijatelj Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana i da je bio hapšen u decembru 2020. zbog sumnje da je ranio u Nikšiću svog sugrađanina.

Vijest o hapšenju kavčana navodno je obradovala Balšu Đuranovića, kuma ubijenog Vukotića. Kako prenose mediji, pojavili su snimci na kojima se navodno vidi slavlje škaljaraca. Hapšenje kavčana navodno su proslavili vatrometom i rafalima.

Inače, ranije su se pojavile i informacije da je veče uoči današnje sahrane Vukotića, Đuranović organizovao oproštaj u kafani u Škaljarima, uz "živu" muziku.

Podsjetimo, poslije vijesti da je ubijen vođa škaljaraca, supruga odbjeglog vođe kavčana Radoja Zvicera Tamara Zvicer objavila je na društvenoj mreži Instagram stori da je u provodu sa prijateljima.

Uz čaše i flaše u noćnom provodu, ona je objavila i kako pjeva pjesmu Miroslava Škora pod nazivom "Sude mi". Tada se spekulisalo da je proslavljala ubistvo Vukotića.

Snimak možete pogledati na ovom linku.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.