Задар

Младожења у инвалидским колицима имао само једну жељу - друштво му је испунило!

  • Извор: Радио Сарајево
  • 05.12.2023. 14:44

Права љубав нема граница. Доказали су то Јосо и Луца, младенци из Задра који су недавно своју љубав окрунили браком, а првим плесом су дирнули у срца хиљада људи.

Наиме, иако је младожења Јосо у инвалидским колицима, то га није спријечило да заплеше са својом лијепом младенком Луцом.

За први плес су одабрали пјесму Томислава Ивчића Најљепша си, а пријатељи су помогли Јоси да заплеше с Луцом. У једном су се тренутку окупили око Јосе, подигнули га и омогућили му да потпуно ужива у првом плесу са својом љубави.

Могу бити опасни: Ове предмете избаците из дома

Могу бити опасни: Ове предмете избаците из дома

"Сви ми имамо хиљаду жеља, а Јосе је имао само једну, заплесати са својом Луцом. И кад мислите да је све немогуће, и то немогуће постаје итекако могуће! Жеља је превладала страх, снови су постали стварност, а оно што је услиједило никога није оставило равнодушним. Пролом емоција, љубави, сриће, захвалности…", пише у објави на Инстаграм профилу Далматинска писма.

Сви који су погледали овај видео, одушевљени су и дирнути гестом Јосиним пријатељима те пишу у коментарима како и младенци и пријатељи враћају вјеру у праву љубав и доброту људи. "И камен би проплакао", "Капа до пода, ништа лепше нисам видио!", "Одгојимо дјецу да буду људи, може се. Све вам цвјетало!", "Одавно ми овако сузе нису врцале док сам ово гледала. Живила љубав. Живили ови дивни млади људи. Све им цвјетало. И ови момци, прави су пријатељи. Прави мушкарци, свака част!", само су неки од коментара.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?