Тиват

Мушкарац отео, па силовао дјевојку

  • Извор: Аваз
  • 14.02.2024. 14:59

Полиција у Тивту ухапсила је Е.С. (30) који се сумњичи за противправно лишавање слободе и силовање једне женске особе.

Из Управе полиције Црне Горе саопштено је да је 10. фебруара у тиватску полицију дошла оштећена која је пријавила насилне повреде.

"Одмах је транспортована у просторије Хитне медицинске помоћи Тиват на указивање љекарске помоћи. Радом на овом предмету полиција је дошла до сумње да је оштећена, 9. фебруара у вечерњим часовима, у мјесту Доброта у Котору, противправно лишена слободе, те је одведена у једну кућу на територији општине Тиват гдје је над њом извршено кривично дјело силовање. Она је наредног дана успјела да се ослободи и побјегне из споменутог објекта, те да дође у просторије тиватске полиције и пријави догађају", наведено је у саопштењу.

Из Управе полиције су навели да је она након љекарских прегледа у Хитној медицинској помоћи Тиват транспортована на указивање даље љекарске помоћи у Општу болницу Котор, гдје су јој констатоване лаке тјелесне повреде.

"Службеници Станице криминалистичке полиције Одјељења безбједности Тиват су у сарадњи и према налозима тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, предузели интензивне активности из своје надлежности с циљем утврђивања свих околности и чињеница, те идентификовали и лишили слободе Е.С. (30) који се сумњичи за споменута кривична дјела. Њему је након привођења поступајућем тужиоцу одређено задржавање до 72 сата", наводе из полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм