Nakon verbalnog sukoba

Nakon svađe otišao do kuće, uzeo pištolj, pa pucao na policajce

  • 08.12.2018. 14:23

Crnogorska policija uhapsila muškarca čiji su inicijali M.R. iz Herceg Novog koji je nakon verbalnog sukoba pucao na policajce, ali ne sreću niko nije ranjen.

Iz policije je saopšteno da je M.R uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju, na štetu dva policijska službenika čiji su inicijali S.LJ. i A.V. koji u momentu izvršenja krivičnog djela nisu bila na dužnosti. 

Policijski službenici S.LJ. i A.V. su jutros oko 3.20 časova došli ispred objekta brze hrane, gdje je osumnjičeni M.R. prvo ostvario fizički kontakt sa S.LJ. koga je dodirnuo gornjim dijelom tijela, a potom uputio prijetnje i uvrede policijskim službenicima. 

"Nakon toga je izvadio pištolj i uperio ga u S.LJ. i A.V. ponavljajući prijetnje", navodi se u saopštenju. 

M.R. je, kako se sumnja, ispalio hitac u njihovom pravcu koji su policijski službenici izbjegli, a brzom i efikasnom reakcijom ovih službenika osumnjičeni je razoružan i lišen slobode. 

Kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je ovom incidentu prethodio događaj u blizini noćnog kluba u Igalu, kad su M.R. i S.V. fizički napadnuti od D.P, A.P. i K.B. 

"M.R. i S.V. su zadobili povrede, a nakon ovog događaja M.R. je, kako se sumnja, otišao do kuće i uzeo pištolj marke `crvena zastava` u ilegalnom posjedu, i u namjeri da se obračuna sa licima koja su ga fizički napala otišao do objekta brze hrane gdje je nije zatekao navedena lica već je počinio krivično djelo na štetu policijskih službenika", kaže se u saopštenju. 

Na mjesta u događa je izvršen uviđaj i izuzet pištolj sa okvirom u kojem su bila četiri metka i jedan metak u cijevi, a takođe su pronađeni i izuzeti čaura i dio ispaljenog projektila. 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Podgorici koji je naložio privođenje M.R.

Тагови:
  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм