Povodom dezinformacija

Oglasila se Mitropolija: Zdravstveno stanje Amfilohija nepromijenjeno u odnosu na danas

  • 29.10.2020. 23:08

Povodom dezinformacija koje se pojavljuju u vezi sa zdravstvenim stanjem Mitropolita crnogorsko primorskog Amfilohija obavještavamo javnost da je u odnosu na današnji izvještaj nepromijenjeno, saopšteno je na internet stranici Mitropolije.

"Problem koji je napravio pneumomediostinum – vazduh u sredogruđu je pod nadzorom ljekarskog tima koji od samog početka bolesti visokopreosvećenog mitropolita Amfilohija se brine o njegovom oporavku", navode iz MCP.

Podsjetimo, iz MCP je jutros saopšteno da je Amfilohije disao otežano, uz bol u grudnom košu, te da su odmah urađene sve analize.

Urađen je i skener plućne arterije i skener pluća, a snimak je pokazao da je uzrok otežanog disanja i bola pojava vazduha u sredogruđu ili pneumomediostinum, koji se često javlja u situacijama u kojima pacijent ima osjetljiva pluća zbog dužine trajanja upalnog procesa.

On se od 6. oktobra nalazi na bolničkom liječenju od bolesti uzrokovane koronavirusom.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.