Загреб

Огласио се вилењак из трамваја у којем је Дјед Мраз пјевао "Чавоглаве“

  • Извор: Индекс
  • 13.12.2023. 14:49

Након што се на друштвеним мрежама појавио снимак из трамваја у Загребу на којем Дјед Мраза и вилењак пјевају Чавоглаве уз поздраве "за дом“ огласио се вилењак који је учествовао у перформансу.

"Било нас је само двоје у трамвају који је ишао у гаражу. Није било других људи, а камоли дјеце", рекла је она.

Рекла је да нису узвикивали поздрав "за дом“.

"Ми нисмо то говорили, пјевали ни узвикивали. Једини спомен тог узвика је дио у пјесми, како текст иначе иде", рекла је. 

Видео је убрзо почео кружити друштвеним мрежама и порталима, а све то изазвало је реакцију јавности.

Скандал у Загребу: Дјед Мраз пјевао „Чавоглаве“ на мелодију познате божићне пјесме

Скандал у Загребу: Дјед Мраз пјевао „Чавоглаве“ на мелодију познате божићне пјесме

"Возач је тражио да пустимо Томпсонову пјесму из шале, није требало ништа значити нити ићи у јавност. Возач је то из неког разлога снимао и рекао да је само прослиједио свом пријатељу. Након пар дана видео је букнуо", рекла је додавши да се нада да ће цијела хајка престати.

Из ЗЕТ-а су потврдили аутентичност снимка и најавили покретање интерног поступка и дисциплинске мјере.

"Неугодно нас је изненадио садржај видео снимка и поступак укључених особа те је промптно покренута интерна процедура с циљем утврђивања свих околности. Истичемо како се наведени догађај збио у трамвају који није био на редовној вожњи већ у повратку у гаражу те у њему ниси били присутни остали путници изузев радника ЗЕТ-а и аниматора ангажованих преко агенције“, навели су из ЗЕТ-а.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм