Возачи, опрез

Олујни вјетар затворио дионицу магистрале

  • Извор: Агенције
  • 08.01.2024. 20:22

Због олујног вјетра за сав саобраћај затворене су: ауто-пут А1 Загреб-Плоче-Караматићи између чворова Свети Рок и Поседарје те Јадранска магистрала (ДЦ8) између Карлобага и Свете Марије Магдалене.

"Због олујног вјетра за сав саобраћај затворене су: ауто-пут А1 Загреб-Плоче-Караматићи између чворова Свети Рок и Поседарје -обилазак за лична возила је државним путевима чвор Поседарје - Масленица - Затон Обровачки - Грачац - чвор Свети Рок, а за остала возила чвор Бенковац - Кистање - Книн - Грачац - чвор Свети Рок те Јадранска магистрала (ДЦ8) између Карлобага и Свете Марије Магдалене", извијестили су у понедјељак поподне из Хрватског ауто-клуба (ХАК).

Само за лична возила отворени су: ауто-пут А6 Ријека-Загреб између чворова Делнице и Киковица (обилазак за остале групе возила је старом цестом ДЦ3 кроз Горски котар); Јадранска магистрала (ДЦ8) Бакар-Нови Винодолски-Сењ-Карлобаг; државни ауто-пут Грачац-Обровац-Карин (ДЦ27); државна цеста Масленица-Затон Обровачки (ДЦ54); државна ауто-пут ДЦ99 између чвора и мјеста Крижишће; локална цеста Краљевица-чвор Крижишће и Пашки мост.

На ауто-путу А7 између чворова Ријека исток и Шмрика забрана је саобраћаја за аутобусе на спрат, возила с прикључним возилом и мотоцикле (I групу возила).

Забрана саобраћај због олујног вјетра за I групу возила (мотоцикли, приколице за становање, камп приколице с три или више осовина, комби возила висине преко 1.9 м, аутобуси на спрат и аутобуси дуплих осовина који вуку приколицу, лична возила која вуку малу приколицу са једном осовином) на државној цести Д 102 мост Крк у оба смјера.

Због зимских услова забрана је саобраћаја за камионе с приколицама и шлепере с полуприколицама (те остала возила без зимске опреме) на путевима у Лици и на свим жупанијским и локалним путевима на подручју Доњег Лапца и Коренице.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.