Split

Ostavila dijete zaključano u autu i otišla u šoping: Dijete vikalo da je žedno

  • Извор: Слободна Далмација
  • 27.06.2023. 10:28

Majka iz Splita ostavila je svoje dijete zaključano u automobilu u garaži jednog trgovačkog centra, a zatim otišla u šoping.

Kako piše Slobodna Dalmacija, nemili događaj je zabilježio jedan korisnik Fejsbuka i objavio to u grupi “Policija zaustavlja Split i okolina”.

On navodi da je parkirajući automobil u prizemlju garaže “City Malla” u Splitu vidio djevojčicu zaključanu u automobilu, zatvorenih prozora.

Prvi put sa bebom na moru - evo šta sve treba da znate

Prvi put sa bebom na moru - evo šta sve treba da znate

"Viče iznutra da je žedna. Čekamo kraj auta par minuta u nevjerici, a nigdje nikoga. Htio sam slikati auto i table i javno objaviti. Sreća, žena je otišla u 'City' i našla mamu koja je bezobzirno obavljala šoping i još pametuje u stilu: 'Mala nije htjela izaći iz auta'”, naveo je Splićanin.

"Ne idu mi u glavu ovakvi roditelji. Nije prigodno životinju ostaviti u autu zaključanu, a kamoli malu curicu zatvorenih prozora u podrumu garaže pune izduvnih gasova“, napisao je on.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)