Oglasila se djevojka

Platili večeru na Jadranu 400 evra: Nismo opljačkani, iskoristili su nas

  • Извор: Телеграф
  • 07.08.2023. 16:32

Krajem prošle nedjelje prenijeli smo priču djevojke iz Njujorka koja je na Hvaru sa prijateljima platila račun 402 evra, samo zato jer je "poslušala preporuku konobara". Sada se ponovo oglasila, a sve sa ciljem da pojasni šta se tačno desilo.

Naime, kako je objasnila u novoj objavi na Tik-Toku, nije očekivala da će prvi video postati viralan.

- Napravila sam ga iz zabave. Znali smo kakve su cijene na Hvaru, bili smo svjesni toga i to je okej. Ipak, osjećali smo se iskorišćenima. Nismo opljačkani, nego samo smatramo da su iskoristili našu naivnost - pojasnila je Teona i dodala kako su vlasnici restorana ujedno i vlasnici smještaja u kojem su odsjeli.

Podsjetimo, za 400 evra, ona i društvo, dobili su sljedeće: crni rižoto, sipu, pohovane lignje, ribu, a pili su vino i vodu. U cijenu su im uračunali i postavljanje stola.

- I ja i dečko smo porjeklom Makedonci. S vlasnicima smo razgovarali na hrvatskom. Budući da su bili tako divni ljudi, odlučili smo da večeramo kod njih. Vidjeli smo jelovnik i znali otprilike cijene. Pitali smo konobara da nam preporuči nešto domaće. Mislimo da su nas iskoristili jer nam nisu rekli da je glavno jelo preko 200 evra - pojasnila je dalje djevojka i dodala da hrana nije vrijedila toliko novca, ali da su naučili lekciju, prenosi Telegraf.

Na Hvaru naplaćuju i kupanje u moru, evo koliko košta

Na Hvaru naplaćuju i kupanje u moru, evo koliko košta

- Sljedeći put ćemo pitati onoga ko nam preporuči da nam pokaže tačno na meniju šta ćemo dobiti i platiti - zaključila je.

TikTokerka šokirana cijenom večere na Hvaru

TikTokerka šokirana cijenom večere na Hvaru




Пратите нас и путем Вибера

Тагови: