Detalji

Pljačka u Nikšiću: Oteli penzije pa pobjegli s terencem registarskih tablica BiH

  • 20.10.2021. 21:13

Nepoznati pljačkaši, koji su jutros u Nikšiću opljačkali vozilo koje prevozi novac, pobjegli su s lica mjesta s terencem tablica BiH.

Portal Onogošt.me objavio je i fotografiju zapaljenog vozila za koje je sumnja da je korišteno prilikom pljačke jutros u Nikšiću. Prilikom pljačke radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak (50) je teško ranjen te je naknadno preminuo, piše Antena M.

Do oružane pljačke nove pošte, u ulici Jola Piletića, došlo je jutros oko devet sati, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac i tom prilikom ranili Mrdaka, dok su ostale radnike poprskali biber sprejom.

Pljačkaši su terencem BiH tablica pobjegli u nepoznatom pravcu i za sada se ne zna koliko su novca odnijeli. Crnogorski mediji prenose da se radi o oko 400.000 evra. Prema nezvaničnim informacijama, novac je dopremljen jutros zbog isplate penzija.

Iz Uprave policije je saopšteno da se intenzivno traga za izvršiocima razbojništva, a da je u mjestu Grebice pronađeno zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korištno u izvršenju ovog krivičnog djela.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvo u Podgorici, a na licu mjesta je obavljen uviđaj.


Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.