Užas u Crnoj Gori

Policajac uhapšen zbog sumnje da je obljubio dijete

 • 20.02.2021.10:45

Policajac Z.R. iz Crne Gore uhapšen je od strane podgoričke policije zbog osnova sumnje da je počinio obljubu nad djetetom kao i nedozvoljene polne radnje.

On je nakon saslušanja kod sudije za istragu sproveden u Istražni zatvor Uprave za izvršenje krivične sankcije i njemu je određen pritvor u trajanju od 30 dana, prenosi Blic.

Protiv osumnjičenog policajca pokrenut je i disciplinski postupak kao i postupak privremenog udaljenja sa rada, saopštila je Uprava policije.

Krivičnim zakonikom Crne Gore propisano je, za krivično djelo obljuba nad djetetom, stavom 1, da ko izvrši obljubu ili sa njom izjednačen čin sa djetetom kazniće se zatvorom od tri do dvanaest godina, ukoliko se krivica dokaže tokom sudskog postupka.

Zbog krivičnog djela obljuba nad djetetom, iz člana 206 KZ CG, Višem državnom tužilaštvu 2020. godine je prijavljena jedna osoba. Kako je navedeno u godišnjem izveštaju o radu, protiv jedne osobe donijeta je naredba o sprovođenju istrage, koja je ostala neriješena na kraju izvještajnog perioda.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.