Zagreb

Porodili ženu u stanu, policajac bebi odmotao pupčanu vrpcu

  • Извор: АТВ
  • 20.02.2023. 13:02

Policijski službenici u Zagrebu izlaskom na teren nisu ni slutili da će im jučerašnja smjena biti jedna od ljepših priča koje je Policijska uprava zagrebačka imala.

Naime, prilikom redovne patrole na potezu od Savskog mosta prema Centru vidjeli su čovjeka koji im je mahao, dajući do znanja da mu je potrebna pomoć.

"Stali su i saznali da se njegova komšinca porađa. Sastav autopatrole nije oklijevao, nego su odmah došli na adresu, ušli u dvorište kuće i zatekli mlade buduće roditelje, odnosno majku na pragu u vidljivo jakim trudovima", kažu iz PU zagrebačke.

Po dolasku na traženu lokaciju, policajac Sandi upitao je rodilju u kojem je mjesecu trudnoće.

Čim mu je odgovorila da je u 35. sedmici, porod je krenuo i više nije bilo vremena za čekanje.

"U jakom trudu, pomogao joj je ući u stan, polegli su je i u trećem trudu u ruke policijskog službenika Sandija smjestila se mala djevojčica kojoj je policijski službenik uspješno odmotao pupčanu vrpcu koja joj se zapetljala oko vrata i odahnuo zajedno sa svima zbog plača koji su svi iščekivali", otkrivaju iz policije.

Do dolaska hitne medicinske pomoći, najljepši poklon roditelja i čudo toga dana za policijske službenike sigurno se smjestila u naručju policijskog službenika.

Policijska uprava zagrebačka čestitala je sretnim novim roditeljima na prekrasnoj djevojčici koja će zauvijek biti upisana u ljepšu stranicu Policijske uprave zagrebačke.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.