PostPak usluga - plaćanje pouzećem u BiH, Srbiji i Crnoj Gori

  • 28.12.2020. 08:21

Usluga PostPak je rezultat Sporazuma o međusobnoj razmjeni paketa sa otkupninom između sva tri javna poštanska operatera BiH, Srbije i Crne Gore. Cilj zajedničke usluge je brža i funkcionalnija razmjena robe u svrhu poboljšanja i pojednostavljenja usluge našim korisnicima.

Obzirom na pristupačne cijene usluge, mogućnost naplate pouzećem, kao i porast elektronske trgovine, ova usluga bilježi značajan rast u prethodnom periodu.

PostPak pošiljka je adresovana međunarodna otkupna pošiljka koja se može preuzeti i u Srbiji i Crnoj Gori, najveće otkupne vrijednosti od 999,00 evra. Sadržaj pošiljke može biti roba ili dokument, iako je prvenstveno namijenjena za korisnike koji se bave prodajom robe.

Prenos naplaćenog otkupnog iznosa od primaoca na adresu pošiljaoca vrši se elektronskom poštanskom uputnicom, bez dodatnog plaćanja za prenos novca od pošiljaoca ili primaoca.

Ova usluga korisnicima uveliko olakšava poslovanje, posebno kupovinu putem Interneta kroz pouzdanu i povezanu poštansku mrežu u regiji.

Više o PostPak usluzi pogledajte na OVOM LINKU!

Тагови: